Avoinna:
8.30 - 17
8.30 - 14

Kauppaa jo kolmannessa polvessa

Sinervön kaupan aloitusvuodeksi olemme laskeneet kaupan toiminnan alkamisen Suodenniemen Pajuniemessä vuonna 1926. Arvo Sinervöllä oli kyllä oma kauppaliike jo aikaisemminkin Kylmäkoskella, mutta palattuaan takaisin kotikonnuilleen alkoi toiminta Pajuniemessä. Kauppa oli perinteinen Kyläkauppa, jossa myytiin kaikenlaista tavaraa laidasta laitaan. K-ryhmään kauppa on kuulunut aivan Keskon historian alusta alkaen.

Arvo jatkoi kauppiaana Pajuniemessä kuolemaansa saakka vuoteen 1954, sen jälkeen kauppiaaksi alkoi nuorempi poika Teuvo Sinervö. Kaupan teko jatkui entiseen malliin ja vuonna 1981 sivukylien hiljetessä oli aika rakentaa uusi nykyaikainen liiketila kirkonkylään. Uuden kaupan avajaisia vietettiin 1981 joulukuussa. Rakennustarvike- ja silloin vielä maatalouskaupan voimistuessa tehtiin ensimmäinen varastolaajennus vuonna 1989 ja toinen laajennus vuonna 1998.

Veljekset Teijo ja Jari Sinervö olivat nuoresta pitäen olleet kaupan toiminnassa mukana ja 2002 oli aika Teuvon astua vetovastuusta syrjään ja kauppa siirtyi kolmannelle polvelle. Rakennustarvikkeen osuuden edelleen laajetessa tehtiin myymälälaajennus vuonna 2005 ja edelleen kaupan kehittyessä vuonna 2014 tehtiin päätös eriyttää päivittäistavarakauppa omaksi myymäläkseen. Tontti saatiin hankittua miltei vastapäätä nykyistä kauppa ja 2015 talvella avattiin uusi ajanmukainen K-market Suodenniemi Kirkkotien varteen.

Rakennustarvike otti käyttöön päivittäistavarakaupalta vapautuneet tilat ja toiminta jatkuu tällä hetkellä kahdessa eri kiinteistössä.